Курсове

Скъпи бъдещи майки и бащи,

Да създадеш живот и да се грижиш за рожбата си е един изключителен дар. За важността на тази грижа и за отдаденността ни разбираме едва когато сме минали няколко месеца в безсънни нощи, колебания, страхове, дали това което правим за нашата рожба е най-доброто за да расте тя здрава и щастлива. След известно време се питаме, дали тези първи месеци на грижа не са отлетели твърде бързо и с твърде много безпокойства и сме пропуснали възможността да изживеем истинската радост от това да имаме рожба в ръцете си. Когато се роди втората ни рожба нещата се случват по друг начин. Защо? Защото имаме опит, знаем кое състояние на бебето е физиологично и нормално и как да се справим с неразположенията.

Курсовете, които Ви предлага училище за родители  „Аз и Супермама” са насочени в подкрепа на целия процес – от бременността, раждането и грижата за бебето. Ние сме убедени, че грижата за бебето ни започва доста преди времето на самото зачатие. Всички знания, опитности, съвети, които са ни предали нашите майки, баби, близки приятели минали по този път са една основа, над койято ще надградим вашия бъдещ опит и отношение към самите вас в периода на бременноста и в последствие в грижата за рожбата. Знанията, които ще Ви дадем са вашия гарант за спокойна грижа и щастлива бременност, които в последствие са реалната възможност за това да имате едни щастливи и здрави бебета.

Обръщението ни към бъдещите татковци е израз на стремежа ни да подкрепим семейната двойка в грижата и възпитанието на детето. Защото ролята на бащата също е изключително важна и ако той я осъзнае може да защити майката през бременността по начин, който ще гарантира сигурността и увереността и през целия период на отглеждане на рожбата.

Обучителната програма на училище  за родители  „Аз и Супермама” е насочена в няколко посоки. Безплатни информиращи теми, които ще ви открехнат вратата към потребността от знания. Задълбочено навлизане в подготовката изисква систематизиране на познанията, поетапно въвеждане в една по-сериозна материя, което ви предлагаме с Основния курс. По време на този курс наша грижа е да откликнем на потребностите на всяка родителска двойка индивидуално. Затова групите, в които се провежда са с ограничен брой участници от 4 до 6 семени двойки.

Друга форма на задълбочено познание са темите по избор и практически занимания в малки групи. Те са възможност да допълните празнините, да се възползвате от индивидуални консултации, да почерпите от нашия професионален опит.

Избора на възможности за знания е Ваш. Ние сме готови и даваме всичко от себе си за да има повече щастливи семейни двойки, и здрави и щастливи бебета в България. Присъединете се към голямото семейство на  „Аз и Супемама”.

Вашият коментар