Йога за бременни – занимания

Майчинството е изкуство, в чиято основа лежи любовта. Неслучайно се казва, че децата на любовта са прекрасни. Обичта към малкото същество му помага да расте и физически, и духовно.

 

Много важно за бъдещата майка  не само по време на бременността е  да се научи да релаксира, да осигурява почивка на тялото и ума.

Дори никога преди това да не сте се занимавали с ЙОГА, програмата от асани и дихателни и други техники, която ще ви предложим е лесна за изпълнение и създава приятни усещания. Целта е да се повиши вашата жизненост, да се намали страха, стреса и безпокойството, да осъзнаете близостта си с вашето бебе и да го дарявате с любов и нежност още преди да се е родило.

Имам две деца, 17 години стаж като акушерка и почти 25 години практикувам ЙОГА. От 7 години преподавам ЙОГА в читалището в гр. Банкя. Практикувах и преподавах през цялото време на втората си бременност. Натрупала съм много опит и познания, които искам да споделя с вас.

Последовател съм на Сатиананда йога, посещавала съм ашрама в Гърция, имам посвещение от Свами Ниранджан. Участвала съм в курсовете на  международната организация „Изследване на йога в образованието”.

Заниманията се провеждат в:

гр. София, ул. „Иван Вазов“ №18, Йога студио „ОМ“, ет. 2 – всеки понеделник от 18.30 ч.

гр. Банкя,  в Народно читалище „Отец Паисий – 1928“, ул. „Стара планина“ №4 – всеки вторник от 18.00 ч. с предварително записване.

 

За въпроси и записвания  – Павлина Герина, 0887 963 045

E.mail:  supermama2009@abv.bg, geoin2002@abv.bg

Вашият коментар